Dózsa Gergely Senior Coach

(LTC), Vezetői coach

Csoportos Fejlesztés


Csoportos Coaching, Traineri tevékenységem

 

Egyéni fejlsztési folyamatok sokszor illeszkednek csoportos auditok, trainingek, coaching stb. eredményeire. Közel ezer órás csoportos tapasztalataim túlnyomó részét az üzleti szférában valósítottam meg, azon belül is a kommunikáció, hatékonyság, team, értékesítés fejlesztése és személyiségfejlesztés területén. 

Módszereim elméleti és gyakorlati hátterének biztosításához a pszichodrámában mélyültem el, mint a csoportos fejlesztési módszerek legrégebbikében. Ez lehetővé teszi munkám elméleti hátterének megalapozását és a megrendelő, résztvevő élményének, értéknövekedésének, elégedettségének maximalizásálát.

Csoportos szervezetfejlesztői munkám meghatározó eleme a BELBIN módszer, amelynek akkreditált trainere vagyok (BELBIN Associates - Cambridge). Trainertársaimmal team hatékonyságának növelésében (csoportszerepek tudatosítása, fejlesztése, stb.) dolgozunk együtt.

Üzleti és vezetői hatékonyságnövelés célelérés egyik kulcs eszköze a kommunikávió és motiváció. Motivational Maps LP-jeként Motivóciós tréningek-csoportos coachingok gazdagítják asszertív kommunikációs tréning tevékenységemet.

Csoportos/csapat Coaching és trainingek jó lehetőséget kínálnak a csoportszintű eredmények, együttműködés illetve hatékonyság növeléséhez.

Elérhetőségeim:

Dózsa Gergely

20/398-4778

gergodozsa@gmail.com

info@dozsagergely.hu