Dózsa Gergely Senior Coach

(LTC), Vezetői coach

Referencia

 1. Csite András
   

  Egy kicsiből közepes méretűvé növekedő szervezet átalakulása, bővülése, a munkatársak és a piacok változása számos új kihívás elé állítja a vezetést. Ezek egy részét érzékeljük és a bennünk felhalmozódott tapasztalat alapján képesek is vagyunk jól megválaszolni, vannak azonban olyan nehézségek, melyek kezelése meghaladja vezetői tudásunkat. Pedig a teendők, a megoldások gyakran ­ sőt szinte mindig ­ meglehetősen egyszerűek, csak önbizalmat, a célok megfelelő ismeretét, a lehetőségek tudatosítását és a választott eszközök szilárdkezű alkalmazását igénylik. A Gergővel való együttgondolkozás során bátrabb döntéshozóvá, magamat némiképp jobban ismerő vezetővé, a fontosat a kevésbé lényegestől könnyebben megkülönböztetni tudóvá váltam.

  Az együttgondolkodások ráadásul azt az élményt is megtapasztaltatták velem, hogy lehetnek átmeneti pillanatok, amikor a vezető számára önmaga a legfontosabb.

  Csite András
  ügyvezető

  HÉTFA Kutatóintézet és Elemzőközpont


 2. Petrás Edit

  Gergővel mindig nagyon kiegyensúlyozottan és vidáman, mosolygósan lehet dolgozni. Különösen élvezem a vele való munkát, mivel szakemberként tapasztalom, hogy változatos eszközhasználata rugalmasan illeszkedik a folyamathoz és beleviszi a teljes személyiségét és saját tanulságait is, amitől hitelessé válik. Személyisége és habitusa, valamint látásmódja pozitív, ami könnyedséget ad számomra céljaim elérésének támogatójaként. 


  A coaching folyamat alatt jobban megismertem önmagam és tanultam hasznos eszközöket is, amelyeket HR-esként én is be tudok vetni. Ajánlom Gergőt, mert kitartó, fegyelmezett Coach, problémák esetén sosem adja fel és mindig megtalálja a megfelelő “kezelési módot”.

  Petrás Edit
  Regionális HR igazgató

  IMS Health

   

 3. Korbuly Krisztián

  Gergővel dolgozni olyan, mintha nem is egy coach, hanem egy barát ülne veled szemben. Mindenre kiterjedő figyelme és empátiája az apró részletekig befogadja az összes információt és olyan rávezető kérdéseket kapsz, amitől egy számodra is meglepő, konstruktív megoldásra jössz rá. Amellett, hogy kihozza belőled a kulcsokat a problémáidra, a szakmaiság sem vész oda: jól struktúrált, összeszedett alkalmak a vele való találkozások, számos eszközt használ a problémák megvilágítására.

  Külön pozitívum, hogy jobban emlékszik a korábbi megbeszélésekre, mint te magad!

  Korbuly Krisztián
  vezérigazgató

  ingatlan.com - ARKON Zrt.
 4. Borka Balázs

  Gergővel azért jó dolgozni, mert pozitívan gondolkodik, mert komoly üzleti és vezetői tapasztalattal rendelkezik, és mert képes egyensúlyt találni abban, hogy bár nem ad direktívákat, mégis vannak átgondolásra ajánlott javaslatai, és jó érzékkel keveri le az irreális elképzeléseket.  

  Olyan üzletembereknek, vezetőknek ajánlom Gergőt, mint coachot, akik konkrét problémájukat szeretnék jól megoldani, vagy akiknek kihívások közepette kell kiutat találniuk.  Aki őt választja, elkötelezett, gondos coachot talál.  Sőt, egy barátságos, kedves embert!

  Borka Balázs
  ügyvezető és cégtulajdonos

  Civil Partner Kft.


   
 5. Kovács Jenő:

  Dózsa Gergelyt ajánlom minden vezetőnek, és operatív munkatársnak, aki saját magát szeretné helyzetbe, lendületbe hozni. Valós üzleti tapasztalata azt a biztonságot adja az ügyfél és Gergely számára is, mely sokszor hiányzik egyéb hasonló bizalmi (pl. tréning) helyzetekben.

  Rendkívül jó beleérző készséggel rendelkezik, így a munka gyorsan zajlik vele. És ami a legfontosabb, rendelkezik azzal az eszköz készlettel, mellyel a partner pl. a félt szituációt végigjátszhatja, s addig nem tágít, míg a megoldás gondolati síkon megtörténik, s ezt követően lényegesen könnyebb a valóságban végig vinni az adott helyzetet.

  Ajánlom mindenkinek; annak is, aki korábban távolságtartó volt a problémák külső szakértő bevonásával történő megoldásával.

  Kovács Jenő
  ügyvezető

  Greenact Kft.


   
 6. Csallóközi Anna:

  Magamnak való vagyok, de Gergő segítségével sikerült magamban elrendezni a dolgokat, hogy úgy léphessek tovább az életben és a munkában, ahogy nekem a legjobb. Olyan változásokat valósítottam meg magamban mint pl.: a reggeli felkelés egész életemben szenvedés volt, mára minden reggel fix időpontban kelek és megy a napom:).

  Csallóközi Anna
  üzletvezető
  Trófea Grill étterem Zugló   
 7. Makai Enikő:

  A Gergővel megvalósult folyamatom mindig oldott hangulatban zajlottak. Kellemes volt vele együtt dolgozni, mert maximális figyelmet nyújtott. Kiegyensúlyozottsága pozitív benyomást keltett, sok megerősítést kaptam. Komoly változást hozott életemben, hisz a közben eltelt időszakban döntést hoztam a munkahely- és életmódváltás területén. A beszélgetések hatékonyak voltak. Mindenkinek ajánlom, hogy bizalommal forduljon hozzá, ha különböző, de saját életével kapcsolatos problémák megoldására szeretne rájönni, vagy csak egy kicsit is önmagában elmélyülni, önmagát jobban megismerni

  Makai Enikő
  most már hálózatépítő

   
 8. Veres Paula:

  Gergővel öröm dolgozni, mert figyelmes, és ráhangolódik az ügyfelére. Számomra ez a személyes figyelme, a felkészültsége, a bizalmas és biztonságos légkör, és a türelme volt a legfontosabb. Úgy irányított a folyamatban, hogy nem éreztem irányításnak, inkább "továbblendítésnek" abból, ahol épp megrekedtem.
   
  A közös coaching folyamat számomra többszörösen gyümölcsöző volt: egyrészt rögtön az ülés alatt feloldódott bennem az a "stressz" érzés, amitől vak voltam a megoldásokra, így megszülettek azok az alternatíváim, amiket azelőtt nem vettem észre. Továbi eredmény számomra, hogy minden olyan "hiedelmemet" amit egy-egy témához kötöttem magam mögött hagytam, és ma csak mosolygok, ha eszembe jut.
   
  Bekövetkeztek az életemben azok a változások, amiket korábban féltem meglépni, belevágtam olyan új dolgokba, ami csak álom volt sokáig. És itt jött a csavar: a coaching alatt ezekből célok lettek és mára pedig hétköznapi valóság, ez az igazi csoda számomra!:).
   
  Minden olyan Embernek ajánlom Gergőt coachként, aki szeretne valami változást, megrekedt valamiben, vagy csak nem tudja hogy is van épp magával- biztos vagyok benne, hogy továbbgördül az életében, de csak akkor, ha az ülés után teszi  a dolgát! 

  KIEGÉSZÍTÉS: Gergővel való első találkozásomon történtek tudatosultak bennem legutóbbi találkozásunkkor. Így 2 év elteltével megvalósítottam mindent, amit akkor Gergő segítségével meg mertem álmodni magamnak! Nekem megérte :)
   
  Veres Paula
  Coach
   
 9. Novák Emese:

  Gergőhöz visszahúzódó, rosszkedvű emberként érkeztem. Nyugalmat árasztó, barátságos természetével már az első alkalommal képes volt áttörni a zárkózottságomon, és egy bizalmas kapcsolatot kiépíteni.

  Foglalkozásaink nagyon változatosak voltak, egy problémát többféle irányból, többféle módszerrel is megvizsgáltunk. Minden alkalommal kíváncsian vártam, milyen feladatokkal, gyakorlatokkal lát el a következő találkozásunkig.

  Olyan tanácsokat kaptam tőle, amelyek nap mint nap eszembe jutnak, és nehéz helyzetekben képesek az életigenlő, pozitív szemlélet felé fordítani.


   
 10. Kovács Levente:

  Gergő derűs, nyugodt és empatikus figura. Azt hallottam, profi és gyakorlott coach, de a saját története és embersége tette számomra igazán hitelessé. Módszere segített felszabadítani egy csomó pozitív energiát, így sokkal könnyebb haladnom a feladatokkal egy nem könnyű időszakomban.

  Kovács Levente
  kreatív producer

   
   
 11. Lóth Tamás:

  Néhány alkalommal volt szerencsém Gergellyel leülni egy-egy támogató beszélgetésre. Ezeket követően valahogy minden probléma megoldása egyszerűbbnek tűnt, mint korábban. Gergely kiválóan ráírányította a figyelmemet a problémák lehetséges megoldási módjaira, anélkül persze, hogy átvállalta volna a feladatot magát. A kevésbé lényeges részeket eltávolította, így valóban a megoldások lényeges részeire összpontosíthattam. 
  Köszönöm, és mindenképpen ajánlom, elsősorban technikai területen dolgozó döntéshozóknak.

  Lóth Tamás
  ügyvezető, tulajdonos
  Teletom Kft.